Mijn yogapad

advice from a treeIk beoefen al een aantal jaren yoga. De laatste jaren vond ik de flow van body balance aangenaam en nu geniet ik o.a van hatha yoga.
Is yoga zweverig? Voor mij niet. Ik ben nuchter, zoals zoveel mensen in Drenthe. Yoga maakt dat je kunt ervaren en meer in het hier en nu kunt zijn.
Ik merk dat het regelmatig uitoefenen van yoga mij tevredenheid, rust en bewustwording oplevert. Ik ben meer gefocust en merk dat mijn flexibiliteit en kracht toenemen.

Yoga voor kinderen is speels, wat aansluit bij mijn expertise als pedagogisch medewerker. Met veel plezier heb ik bij Arterre de opleidingen therapeutische kinderyoga en holistische kinderyoga gevolgd. In 2013 heb ik enthousiast deelgenomen aan de training “yoga met je peuter/kleuter bij de Jip & Jan Academie.

Ik geef kinderyoga lessen, ouder/kind lessen en biedt kinderyoga op maat aan.
Ook voor een kinderyogafeest kunt u bij mij terecht. Ik verzorg lessen en workshops op school, kinderdagverblijf of instelling.
Maak kennis met kinderyoga en ervaar welke voordelen het regelmatig beoefenen van yoga kinderen oplevert.

In oktober 2014 heb ik de intensieve training: Yoga for the Special Child gevolgd. Deze internationale methode werd gegeven door Sonia Sumar in Londen.
Met Yoga for the Special Child bied ik een specifiek ontwikkeld yogaprogramma aan voor kinderen met een (meervoudige) beperking.
Sinds januari 2015 volg ik de 4 jarige opleiding tot yogadocent Hatha Yoga bij Namo Namah te Westerbroek.