Mijn yogapad

Ik beoefen een geruim aantal jaren yoga. In de sportschool genoot ik vroeger van de flow van body balance.  Nu geniet ik van Dru yoga waar de eerder genoemde flow terugkomt, Hatha yoga, Yin yoga, vinyasa flow genieten ook mijn voorkeur. Ook geniet ik van Yoga Nidra. Online krijg ik inspiratie van de yogalessen van Adriene.
Op youtube kun je enkele meditaties vinden op mijn kanaal Yoga & meer yokicoe.

Is yoga zweverig? Voor mij niet. Ik ben nuchter, zoals zoveel mensen in Drenthe. Yoga maakt dat je kunt ervaren en meer in het hier en nu kunt zijn.
Ik merk dat het regelmatig uitoefenen van yoga mij tevredenheid, rust en bewustwording oplevert. Ik ben meer gefocust en merk dat mijn flexibiliteit en kracht toenemen._DSC3587

Yoga voor kinderen is speels, wat aansluit bij mijn expertise als pedagogisch medewerker. Met veel plezier heb ik bij Arterre de opleidingen therapeutische kinderyoga en holistische kinderyoga gevolgd. In 2013 heb ik enthousiast deelgenomen aan de training “yoga met je peuter/kleuter bij de Jip & Jan Academie.

Sinds januari 2015 volg ik de 4 jarige opleiding tot yogadocent Hatha Yoga bij Namo Namah te Westerbroek.
Ik hoop dit jaar af te studeren. Sinds dit jaar ben ik aspirantlid van de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)
Het doel van de vereniging is de kwaliteit van de yogalessen, yogadocentenopleidingen en yogabijscholingen in Nederland te verhogen en zoveel mogelijk te bewaken. Zij behartigt de belangen van de aangesloten leden en is aangesloten bij de Europese Yoga Unie.