kinderyoga op de camping

Kinderyoga op de camping

Hoe leuk is het om yoga buiten te kunnen geven. In de natuur, met je gezicht in de zon, je haren in de wind
en je voeten in het gras.
YokiCoe yoga geeft yoga voor ouders en kinderen of alleen voor kinderen.
Er is veel mogelijk workshops of een aantal lessen. De lessen zijn speels en plezier staat voorop! parachute

Bewegen( o.a. Lopen, stampen, kruipen, springen) , tik spelletjes,  yogahoudingen (die naar dieren zijn vernoemd), ademspelletjes, concentratiespelletjes, zintuigspelletjes, liedjes en versjes  zijn de ingrediënten die de yogales inkleuren. Hierbij wordt aangesloten bij de belangstelling en de belevingswereld van de kinderen.begeleiding-ina

In de lessen wordt gebruik gemaakt van materialen als kinder/prentenboeken, muziek(instrumenten), spelparachute, kleurplaten in de vorm van een mandala en materialen uit de natuur.

Bij mooi weer heerlijk buiten; YokiCoe yoga neemt yogamatjes mee. Mocht het weer wat minder zijn is een tent of andere overdekte ruimte welkom.

In de meivakantie; week 18 en in de zomervakantie (m.u.v. week 32, 33 en 34) is er ruimte om kinderyoga buiten te geven!

Voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem middels het contactformulier of telefonisch contact op.

YokiCoe maakt n.a.v. uw wensen graag een vrijblijvende offerte.

Yoga op de Lemeler Esch
Op camping de Lemeler Esch zal een yoga camp georganiseerd worden door Yoga Ommen. Dit zijn yogalessen voor volwassenen op deze prachtige natuurcamping.
Voor de kinderen is er ook yoga. Dit wordt aangeboden door de camping zelf. Rianne Otte van Veerkracht yoga en ik zullen daar één keer per week een les verzorgen voor kinderen van 4-12 jaar. Yo ga je mee op de camping?!
www.veerkracht-kinderyoga.nl

Yoga Bij Ons Dagkamp
Voor de tweede keer geeft YokiCoe yoga een workshop kinderyoga Bij Ons Dagkamp op vrijdag 31 augustus.
Bij Ons Dagkamp organiseert ook deze zomer in het natuurgebied De Oldemeijer in Hardenberg weer een vakantieweek voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit de Gemeente Hardenberg. Vanuit fondsen organiseert deze stichting een gevarieerd dagkamp voor kinderen. de-boom-groep

Voor meer info, lees hier!