Kinderyoga in Bergentheim

Hallo allemaal,

YokiCoe start in het najaar van 2014 met kinderyoga lessen en peuterspel&yoga lessen in Bergentheim.

De kinderyoga lessen zijn voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De lessen zijn speels en laagdrempelig; in principe geschikt voor elk kind!
We gaan tijdens de les op een vrolijk avontuur waarin plezier voorop staat. Elke les staat een thema centraal; dit kan zijn op reis, een sprookje, het circus of indianen.
Onderdelen van de les zijn: warming up in de vorm van een tikspel of bewegen op muziek. Kinderyoga houdingen, speelse adem en concentratie oefeningen, luisteren naar een verhaal.
De les wordt afgesloten met een creatieve opdracht (tekenen, kleuren), een stoer kopje drakenthee en een koekje! Deze les duurt een uur. Kinderyoga bevordert de concentratie en zorgt voor meer ontspanning.

De Peuterspel&yoga lessen zijn voor ouder en peuter van 2 en 3 jaar. Samen met je peuter geniet je van liedjes, spelletjes, speelse yogahoudingen en korte rustmomenten.
Een combinatie van “gymnastiek” en ontspannen! Elke les gaan we samen op avontuur, bijvoorbeeld naar het kabouterbos of naar de boerderij. We komen daar verschillende dieren tegen die we na doen. Ervaring met yoga is voor de ouder niet nodig. Tijdens deze lessen genieten ouder en kind van elkaar en de onderlinge band wordt versterkt!
Naast dat Peuterspel&yoga de ontwikkeling van de peuter stimuleert is het vooral erg leuk om te doen! De les wordt afgesloten met een eindontspanning, een creatieve opdracht en samen fruit eten! De lesduur is drie kwartier.

De lessen vinden plaats in het Rugcentrum Chiropractie Bergentheim in de oefenzaal, aan de Koepelweg in Bergentheim.

De open lessen, waarin je vrijblijvend kunt ervaren of kinderyoga of peuterspel & yoga iets voor je is, vinden na de herfstvakantie plaats:
Open lessen: Dinsdag 21 oktober
                          Peuterspel&yoga : om 11.00
                          Kinderyoga : om 15.45

De Peuterspel&yogalessen worden gegeven in een blok van 5 lessen, de kinderyoga lessen in een bok van 7 lessen en starten op 4 november. Klik hier voor het lesschema.

Graag vertel ik je meer over de lessen en heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik t graag. Ik geef les aan kleine groepen, wat maakt dat er meer persoonlijke aandacht is.
Klik hier voor meer informatie en/of opgave.

Kom je ook spelen, bewegen en ontspannen?

Een speelse yoga groet,

Ina